Vandaag was het zover, de damesploeg van Daventria ging op het hoogste niveau van Nederlandse clubteams acteren. Dit is de 1e keer in de geschiedenis van Daventria dat er een ploeg in de eredivisie stond, op zichzelf al dus een hele knappe prestatie.Iedereen had er zin in en vol goede moed werd er naar Amsterdam afgereisd met spandoeken, fanclub en al. De zon scheen de hele dag door wat ook zorgde voor het sneuvelen van vele persoonlijke records.

Trainingsstage 2018. Van 3 t/m 17 april zijn we met 7 atleten op trainingsstage geweest naar Torremolinos om ons voor te bereiden op het outdoor seizoen. Eefje Boons, Jorieke Korenromp, Lauri Hulleman, Lynn van Zijl, Danique de Haan, Lieke vd Brink en trainingslid Leon Mak. Michel Knobbe (Coach).

Traditiegetrouw is er op Hemelvaartsdag de Natte Voot’n Loop. 10 jaar lang georganiseerd door Theo Leerkes vanaf zijn huis in Wesepe. Deze 11de editie werd georganiseerd door Anke en Edwin Kieviet en Leidy en Richard Rutten. Dit keer vanaf de atletiekbaan van Daventria. De deelnemers zijn van de dinsdag/zaterdag Bosgroep en van de Baanatleten van de donderdagavond.

Zondag 6 mei kwam de Nederlandse speertop bijeen in Deventer voor de eerste echte wedstrijd van het seizoen. Het was snel duidelijk dat de, vorig jaar voor het eerst door WOC van Daventria georganiseerde wedstrijd populair is. Binnen een mum van tijd hadden meer dan 18 dames en 18 heren zich aangemeld in de categorieën junioren B, Junioren A en senioren.