Het kabinet heeft besloten om alle sportclubs tot 6 april te sluiten. Dit betekent dat er geen activiteiten plaatsvinden op en rond de atletiekbaan van AV Daventria 1906. <16 maart 2020>

 


14 maart 2020 In verband met het coronavirus zijn geen trainingen op en rond de atletiekbaan van AV Daventria 1906. Dit besluit is in lijn met het advies van de AtletiekUnie en het RIVM en geldt tot en met 1 april. Het is gedurende deze periode niet mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en het clubhuis.
De bosgroepen lopen in deze periode onder eigen verantwoordelijkheid wel door. Er wordt gelopen in kleine groepen (max. 10 personen) die direct starten vanaf het centrale verzamelpun


13 maart 2020 Om het coronavirus te bestrijden wil het Kabinet dat we zoveel mogelijk thuiswerken. Wie verkouden is, moet thuisblijven. Ons sociale leven moet naar een pauzestand en bijeenkomsten met veel mensen zijn taboe. De Nederlandse Sportbonden geven aan dat grote sportevenementen worden afgelast.

Voor Daventria betekent dit het volgende:
- De ALV die voor woensdagavond 18 maart gepland stond wordt uitgesteld.
- De jeugdtrainingen (minipupillen t/m Junioren B) op maandagavond en woensdagavond gaan niet door. Dit duurt zeker tot en met 1 april. De seniorentrainingen kunnen wel gewoon door gaan.
- Het jeugdkamp op 28 en 29 maart gaat niet door.
- De bosgroepen gaan door. We lopen in kleine groepen en vertrekken z.s.m. vanaf het centrale verzamelpunt.

Mensen die in kleine groepen willen sporten kunnen dit gewoon op de atletiekbaan blijven doen. Als de groepen te groot worden (boven 20 personen) dan graag splitsen.

De IJsselloop op 19 april is afgelast. (www.ijsselloop.nl) Ook de voorbereidende clinics op de zaterdagochtenden gaan niet door.
Over de competitiewedstrijden van de C/D junioren op 18 april in Enschede en de U20/U18 op 19 april in Drachten is nog geen beslissing bekend.


9 maart 2020  Het Coronavirus verspreidt zich door Nederland. Ook als club willen we graag onze maatregelen treffen. We volgen hiervoor het advies van het RIVM. https://www.rivm.nl/ Op dit moment is er geen reden om wedstrijden of evenementen af te gelasten. De trainingen zullen voorlopig dan ook gewoon doorgaan. Maar als je je niet goed voelt, willen we je wel vragen om (tijdelijk) niet naar de atletiekbaan te komen. Op deze manier kunnen we voorkomen dat het virus zich door de vereniging verspreidt en dat iedereen lekker kan blijven sporten.
Mochten er wijzigingen zijn in het advies van het RIVM, zullen wij ook ons advies aan jullie aanpassen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.