Vertrouwenscontactpersonen

AV Daventria 1906 wil voor al haar leden een sportieve en veilige vereniging zijn. In onze gedragscode staat beschreven welke omgangsvormen wij in de vereniging hanteren.
Mocht er toch vermoeden of sprake zijn van grensoverschrijdend gedrag, neem dan contact op met de vertrouwenscontactpersonen. Zij zijn eerste aanspreekpunt/eerste opvang, zorgen voor doorverwijzing als dat nodig blijkt en ontwikkelen preventieve activiteiten om ongewenst gedrag te voorkomen.


De vertrouwenscontactpersonen zijn:

Els Jonker
Els Jonker, bosloper en looptrainer van het Vrouwenlopen; werkzaam geweest in de preventieve gezondheidszorg voor kinderen
Wim Hauptmeijer
Wim Hauptmeijer, bosloper en looptrainer bij Loop je Lichter, een loopgroep voor mensen met psychisch kwetsbaarheid

 

Bereikbaar
• via het contactformulier op de website (zie "Contact" in het hoofdmenu).
• via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er kan ook rechtstreeks contact opgenomen worden met het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF: tel 0900-2025590 (ma-vrij 8-20 uur) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Voor meer contactmogelijkheden zie  http://www.nocnsf.nl/help-het-is-mis-ik-wil-contact.


 

 

Contact AV Daventria 1906
 

Bezoekadres:
Borgelerdijk 2
7415 ZN Deventer

Postadres:
Kromhoutstraat 39
7425 AS Deventer

De Deventer Schouwburg was op donderdagavond 22 november het fraaie decors voor een feestelijke gemeentelijke vrijwilligersavond. Op uitnodiging van het college van B&W van de gemeente Deventer en de Vrijwilligers Centrale Deventer werden hier een aantal prijzen voor vrijwilligerswerk in onze stad uitgereikt.