In 2020 organiseert AV Daventria 1906 de onderstaande baanwedstrijden.

Te zijner tijd zal hier meer informatie per wedstrijd gepubliceerd worden.

Voor vragen over de wedstrijden kunt u contact opnemen met de Weststrijd Organisatie Commissie (WOC) via het contactformulier

Datum

Wedstrijd

Categorieën

Vrijdag 14 augustus 2020

Werpdriekamp
(avondwedstrijd)

Junioren AB, senioren, masters

Zondag 4 oktober 2020

Clubkampioenschappen

Junioren-, Senioren- en Masters-leden van AV Daventria

Zondag 11 oktober 2020 Clubkampioenschappen Pupillenleden van AV Daventria

Werpdriekamp 14 augustus 2020

UPDATE: de wedstrijd is "vol". Je kunt je helaas niet meer inschrijven. Na-inschrijving op de wedstrijddag is niet mogelijk.


Vrijdagavond 14 augustus 2020 organiseert A.V. Daventria de jaarlijkse werpdriekamp.

De wedstrijd begint om 18:30 en er is plek voor maximaal 45 deelnemers, op volgorde van inschrijving. Deelnemers krijgen tenminste 4 pogingen per onderdeel. De startgroepen en het tijdschema worden definitief vastgesteld op 14 augustus. Na-inschrijving op de wedstrijddag is niet mogelijk.

Vanwege de korte termijn waarin deze wedstrijd georganiseerd wordt, doen we een dringend beroep op deelnemers om indien mogelijk ook een jurylid mee te nemen zodat we de wedstrijd daadwerkelijk kunnen organiseren. Juryleden kunnen zich via de email aanmelden, door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De juryvergadering start om 18:00.

Zie voor meer info atletiek.nu: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/33133/

 

Clubkampioenschappen oktober 2020

Jaarlijks aan het eind van het seizoen vinden op en rond onze baan de jaarlijkse kampioen-schappen van onze vereniging plaats. Alle Daventrianen (atleten, recreanten, ouders, trainers en vrijwilligers) van alle leeftijden worden van harte uitgenodigd mee te doen.

 

Update: de uitslagen zijn te vinden op Atletiek.nu

Uitslagen pupillen

Uitslagen junioren, senioren, masters, 3000m

 

 

 

UPDATE

N.a.v. de persconferentie afgelopen dinsdag voelt de WOC zich genoodzaakt enkele aanpassingen te doen t.a.v. de clubkampioenschappen. In het kort is besloten het pupillen deel van de wedstrijd een week te verplaatsen naar 11 oktober. Het Junioren, Senioren en Masters deel van de wedstrijd zal wel plaatsvinden op 4 oktober maar met een verspreid wedstrijdschema.

Alle ingeschreven deelnemers en vrijwilligers hebben een email ontvangen met de volgende informatie.

 

Beste atleet, ouder/verzorger en/of vrijwiliger,

In de afgelopen weken hebben we als Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) veel tijd gestoken in het goed en veilig organiseren van de clubkampioenschappen.

Na de persconferentie afgelopen dinsdaghebben we onderling veel en intensief contact gehad over de consequenties van de nieuw aangekondigde maatregelen in relatie tot de wedstrijd.

Het goede nieuws is dat de clubkampioenschappen door kunnen gaan, het minder goede nieuws is dat we wel een aantal drastische aanpassingen moeten doen om dat mogelijk te maken. 

In het kort komt het er op neer dat de wedstrijd voor de Junioren, Senioren en Masters doorgaat op de geplande datum, echter wel met een aangepast tijdsschema.

De wedstrijd voor de pupillen wordt verschoven naar zondag 11 oktober, ook hier zal het tijdsschema worden opgerekt.

Door de pupillen wedstrijd te verplaatsen creëren we op 4 oktober meer ruimte in de ochtend om het tijdsschema van de Junioren, Senioren en Masters eerder te laten starten en kunnen we de deelnemers beter over de dag spreiden.

Verder is de kantine tijdens de wedstrijd gesloten en doen we geen plenaire prijsuitreiking. Indien je een medaille wint, krijg je die in kleinere kring op een later moment uitgereikt.

Alle genoemde aanpassingen zijn bedoeld omde wedstrijd veilig te houden voor zowel de deelnemers als de vrijwilligers. Door het splitsen van de categorieën over twee dagen en het oprekken van het tijdsschema op de dagen zelf,  beperken we het aantal gelijktijdig aanwezige deelnemers en vrijwilligers evenals het aantal bewegingen rondom de baan. Daarnaast wordt het met minder mensen op de baan ook minder ingewikkeld om de verplichte handhaving van de Corona regels uit te voeren.

Volgens de nieuwe maatregelen is het toegestaan sportwedstrijden te organiseren zonder toeschouwers. Daar waren we gelukkig al op voorbereid. Belangrijke toevoeging is dat atleten die hun onderdelen hebben afgerond, gezien worden als toeschouwers. Blijf na je onderdelen dus niet hangen op de baan, maar ga direct naar huis. Ditzelfde geldt ook voor vrijwilligers.

De komende dagen gaan we druk aan de slag met het aanpassen van het wedstrijdschema, de administratie in atletiek.nu, afstemming met de gemeente en maken we de verdere plannen om de wedstrijd in goede en veilige banen te leiden. We doen onze uiterste best om alles aanstaandezondag en zondag 11 oktober op orde te hebben.

Voor zowel vrijwilligers als atleten geld: heb je klachten, meld je af en blijf thuis!

Verder gelden uiteraard de welbekende Corona regels:

We begrijpen dat deze aanpassingen mogelijk tot ongemak leiden en hopen op je begriphiervoor. Zonder deze aanpassingen kan de wedstrijd niet doorgaan. Bij aanpassingen moeten keuzes gemaakt worden. Logisch gevolg van het maken van dit soort keuzes is dat niet iedereen tevreden is met de uitkomst. Voor deze aanpassingen hebben we de haalbaarheid, veiligheid en de belangen van alle leden tegen elkaar afgewogen, de uitkomst is hierboven beschreven.

Mocht je in toekomstige situaties mee willen denken in dit soort keuzes, sluit je dan aan bij de WOC, je hulp is zeer welkom.

Met vriendelijke groet,

Namens de Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC)

Daniëlle, Siebrand, Thomas, Nick en Gertjan

 

 

 

Voor vragen kun je mailen met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Met vriendelijke groet,
Namens de Woc
Daniëlle, Siebrand, Thomas, Nick en Gertjan


 

TWEE NIEUWE WOC LEDEN GEZOCHT VOOR BAANSEIZOEN 2021

Vanwege het aanstaande vertrek van 2 WOC leden, is de WOC op zoek naar twee nieuwe leden om ook in 2021 weer mooie wedstrijden te kunnen organiseren. Jaarlijks organiseren we zo’n 5 baanwedstrijden, waaronder de clubkampioenschappen, werpdriekamp, competitiewedstrijd en pupillenwedstrijd. Zonder WOC geen wedstrijden! Op deze Daventria pagina staat beschreven wat we zoal doen. Wil je meer weten of heb je interesse om met ons mee te doen? Neem dan contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06-44622638.

Met sportieve groet,

Namens de WOC AV Daventria

  • Daniëlle Koopman, wedstrijdsecretariaat
  • Gertjan Lutgendorff, wedstrijdsecretariaat
  • Nick Oppers, vrijwilligerscoördinatie
  • Siebrand Zoethout, algemeen lid
  • Thomas Tijs, algemeen lid

 

Voor vragen over de wedstrijden kunt u contact opnemen met de Weststrijd Organisatie Commissie (WOC) via het contactformulier